Volgens de laatste geruchten wordt de nieuwe iPhone sick

redactie 7 dec 2016 Entertainment

De nieuwste geruchten over de nieuwe iPhone zeggen dat het nog wel eens zo kan zijn dat de iPhone 8 een gebogen scherm zal hebben. Ook dook laatst al op dat de nieuwe telefoon van Apple zeer waarschijnlijk gebruik zal maken van wireless charging.

Volgens MacRumors.com zou een van de varianten van de 8 ook een ziekscherp Ultra HD, 4K OLED scherm krijgen. Niet langer een homeknop of camera zichbaar aan de voorkant van deze strakke iPhone, volledig geïntegreerd in het scherm. De behuizing is volledig van glas en bij de grotere modellen zou je een dual-camera krijgen. Zo’n glazen behuizing is niet alleen supervet, maar zou ook nodig zijn voor wireless charging. Wireless charging zou ook betekenen dat het stekkertje voor het opladen overbodig zou worden, wat weer ruimte zou maken voor een headphone jack.

Altijd appen met je vrienden

Volgens de geruchten zou het scherm van de nieuwe iPhone breder zijn, maar niet hoger. Dit zou betekenen dat het scherm om de randen van het apparaat zou buigen, net als bij de Galaxy Edge. Apple zou de afgelopen maanden al tien prototypen hebben getest, waarvan eentje met een gebogen OLED scherm. Ook komt er weer een snellere en kleinere processor in die een stuk efficienter zou werken dan de huidige chips. Minder vaak moeten opladen dus.

Wanneer deze nieuwe vette iPhone zal worden gereleased is niet bekend, alleen weten we wel dat de afgelopen paar jaar de nieuwe telefoons de markt op gingen in september.

Bron: MacRumors.com

Afbeelding: ConceptsiPhone

Reageer op artikel:
Volgens de laatste geruchten wordt de nieuwe iPhone sick
Sluiten