Het Met gala is een jaarlijks geldinzameling actie voor het Metropolitan Museum of Arts’s Costume Insititue in New York City. Voor de sterren is het de ultieme gelegenheid om de meest bijzondere kleding aan te trekken. De bedoeling is om in een kunstwerk gelinkt aan het thema op de rode loper te verschijnen. Vogue heeft hele vette video’s geschoten van verschillende sterren in hun pakjes die het thema: “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination” hebben. 

Omdat wij FHM blijven besparen we je de hipster gastjes die in hun skinny jeans langs een paar beelden dansen. Wat we wel interessant vinden zijn de mooie dames die zich in strakke, toch vrij bijzondere, jurkjes zichzelf langs de beelden neer vleien. Zo zien we Rihanna, Miley Cyrus, Ariana Grande, Kate Moss, Kim Kardashian en nog veel meer mooie vrouwen. Tijd om te trakteren! Hier zijn de meest sexy video’s die Vogue maakte voor het Met Gala.

Rihanna

Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kendal Jenner

Katie Perry

Kate Moss, Zoë Kravitz, Amber Valletta

Ariana Grande

Nicki Minaj

SZA

Miley Cyrus

Bella Hadid

Cardi B

Jennifer Lopez

Deze waren wel het fijnste om naar te kijken, ga naar Vogue om alle andere video’s te zien van ook o.a. Elon Musk en George Clooney. Hier is nog een clip met alle sterren in een video:

Foto: Instagram Vogue