Voetbalflitsen heeft hét dagelijkse voetbalmanager spel waar jij vanaf moet weten

redactie 20 apr 2016 Entertainment

Heb je altijd al top teams in de grootste Europese competities willen aansturen? Zwetend en schreeuwend langs de zijlijn, het zweet op je voorhoofd en duizenden fans die je naam scanderen. Dat moet voor iedere man toch een droom zijn. De groten der aarde aansturen en elke prijs die er is in de wacht slepen. Met Play Like a Manager, hét nieuwe managerspel van Voetbalflitsen, is dat precies wat je doet.

Met het spel speel je elke speelronde van alle grote competities live mee. Je selecteert voor elke speelronde jouw favoriete team gevuld met de beste spelers die op de Europese velden rondlopen. Het doel? Zo veel mogelijk punten verdienen. De spelers die jij selecteert moeten dat voor je gaan doen. Een verdediger scoort bijvoorbeeld drie punten als zijn team de nul houdt en een middenvelder vijf punten als hij scoort. Je hebt alle spelers uit de desbetreffende competitie tot je beschikking en je mag maximaal twee spelers per team opstellen. Je zit dus niet het hele seizoen aan één team vast, maar kan er lekker op los managen.

Maak snel je account aan en stel jouw perfecte team samen. Als je genoeg punten binnenharkt kan je met je neus in de prijzen vallen. Wat dacht je van shoptegoed voor voetbalshop.nl? Veel speelplezier!

Reageer op artikel:
Voetbalflitsen heeft hét dagelijkse voetbalmanager spel waar jij vanaf moet weten
Sluiten