Casey Neistat test het allereerste vliegende elektrische voertuig ter wereld

Redactie 11 jun 2018 Entertainment

Zie jij het al helemaal voor je? Je bent met je vrienden aan het drinken en het bier is op. Fietsen is kut met zo’n bak bier achterop. Dan maar met de airdrone naar de super. Het eerste vliegende elektrische voertuig is on bitches!

Youtuber Casey Neistat mocht ‘m voor het eerst uittesten. Voordat ‘ie ‘vliegbaar’ was, moest er heel wat aan gebeuren. Zo moet een vliegtuig niet te zwaar zijn, snel kunnen bewegen en vooral is het handig als hij in de lucht blijft hangen.

Vliegende auto

Het bedrijf Kitty Hawk zit achter deze zieke uitvinding van de toekomst. Een soort drone alleen dan waar wij mensen in kunnen plaats nemen. De allereerste vliegende auto kun je al kopen. Deze is alleen nog niet veilig om de straat of de lucht in te gaan. Daarnaast zijn er nog heel veel regeltjes die aangepast moeten worden. Datzelfde geldt voor deze rakker.

Het is in ieder geval een start van de opkomst van een nieuwe soort voertuigen. Hij wordt gedreven door acht motors en hij is ook nog eens makkelijk te besturen. Als je even het stuur los laat, gaat ‘ie speciaal voor jou zweven. Ideaal, toch?

Reageer op artikel:
Casey Neistat test het allereerste vliegende elektrische voertuig ter wereld
Sluiten