Visplatform laat jou tot in de eeuwigheid vissen

Redactie 21 mrt 2017 Entertainment

Mannen duiken zo nu en dan de natuur in om een hengeltje uit te gooien en een dikke vis binnen te slepen. Hartstikke leuk natuurlijk, we missen allemaal wel eens de band met onze innerlijke oermens en een vis uit de sloot takelen, is dé manier om het verloren gewaande jachtinstinct te herpakken.

De ervaren vissers onder ons zullen dit waarschijnlijk herkennen. Als je een dag op de plas bent wezen jagen op de bloeddorstige watermonsters die Nederland rijk is, wil je niets liever dan de band met het waterleven verstevigen. Je wilt helemaal niet het water uit, je wilt één worden met je potentiële slachtoffers.

Een boot waarop je fatsoenlijk kunt tukken en vissen waardoor het niet meer nodig is om naar de kant te gaan, kost al snel meer dan €10.000 en dat is voor veel mensen net even te duur. Raptor’s Fishing Platform XL is daarom voor jou de uitkomst. Dit opblaasbare platform is maar liefst 15 m² en biedt plaats voor een comfortabele tent. Daarnaast kun je ook nog minstens zeven hengels kwijt zodat het meertje achter je wijk compleet leeggevist kan worden. Neem een goedgevulde koelkast en een mooie inductiekookplaat mee zodat je maximaal kunt genieten en niet meer aan land hoeft te komen na een dag lang haken uit je duim getrokken te hebben.

Ben je bang dat je ark zinkt? Het Fishing Platform bestaat uit maar liefst acht verschillende luchtcompartimenten en er wordt standaard een reparatiesetje meegeleverd. Er hoeft dus geen vrees te zijn dat dit jouw eigen Titanic wordt. Bestel deze natte droom voor visfanaten nu snel voor slechts €2495 en grijp je hengels.

FHM-Raptor-Fishing-Platform-XL

HiConsumption

Reageer op artikel:
Visplatform laat jou tot in de eeuwigheid vissen
Sluiten