We geven 2 tickets weg voor een VIP-tasting bij de Heineken Experience

Redactie 30 nov 2017 Entertainment

Oh jongens, er staat ons toch een heerlijk feestje op de planning morgenavond. De Heineken Experience heeft iets te vieren, want morgen opent daar The Best ‘Dam Bar. Zo trots als een pauw zijn ze bij de groene vriendelijke reus. En terecht! Wat een fabelachtig stukje bierhemel is hier gecreëerd zeg.

Morgenavond zal de zaal feestelijk worden geopend met een party die zijn weerga niet kent. Liters bier, dansende mooie vrouwen en muziek in de vorm van de draaiende halfgod die Ome Kev heet. De R&Beer special wordt het treffend genoemd. En jij kunt er bij zijn. Het feest is al stijf uitverkocht, maar wij mogen de allerallerallerlaatste vier plekken weggeven. Tag je drie maten in de comments op Facebook en kruis je vingertjes dat wij jullie uitverkiezen om als feestvarkens te fungeren. Hier kun je je aanmelden op het Faceebookevenementje.

Om dat heugelijke feit van extra slingers en ballonnen te voorzien, zal er een VIP-tasting worden georganiseerd in Freddy’s, de geheime hidden bar van de Heineken Experience worden georganiseerd. Daar staan vijf premium Heineken bieren op de tap, met onder meer Amstel, Brand Up, Affligem Dubbel, H41 (het limited edition bier) en natuurlijk Heineken zelf. Die mag jij allemaal proeven terwijl een Heineken connaisseur alles vertelt over de ins en outs van het bedrijf, het interessante brouwproces en de mythische geschiedenis.

Peace GIF - Find & Share on GIPHY

WIN!

Jij kan dit samen met een vriend winnen, want we geven twee plekken weg voor dit vrolijke goudgele spektakel! Hoe win je dat? Tag de vriend met wie jij de VIP-tasting wil meemaken. Overtuig ons eventueel met een extra reden, een grappig gifje of een droge opmerking, dan pikken wij er een winnaar uit en kunnen jullie een afspraak maken wanneer je die tasting gaat benutten. Toi toi toi!

Heineken Experience
Foto: Heineken Experience
Heineken Experience
Foto: Heineken Experience
Heineken Experience
Foto: Heineken Experience
Heineken Experience
Foto: Heineken Experience

In samenwerking met Heineken Experience

Reageer op artikel:
We geven 2 tickets weg voor een VIP-tasting bij de Heineken Experience
Sluiten