Vingeraflikkend lekker jacht combineert kracht en schoonheid

Redactie 19 feb 2017 Machines

Na een paar koude dagen ziet het er voor komende weken al weer wat beter uit. De zon keert terug en we kunnen niet wachten totdat het weer zomer is. Dan kunnen we weer flink bij bruinen en op vakantie. Aan het strand pompen we de opblaasbare bootjes weer op zodat we kunnen dobberen in de zee. Gewoon heerlijk.

Voor sommige mannen is zo’n opblaasbootje niet genoeg. Die willen gewoon varen en geen rekening hoeven houden met andere bootjes. Dit soort mannen kopen een jacht en varen over de sloepjes en fluisterboten heen. Voor deze heren hebben we weer een jacht opgedoken die wellicht in de smaak zal vallen.

Het Italiaanse AB Yachts ontwikkelde de AB 100 en hernoemde dit exemplaar het Spectre Superjacht. Deze boot heeft een prachtig design: modern en strak, maar toch ook zeer stijlvol en luxueus met enkele golvende lijnen. Om je vingers bij af te likken.

Op zo’n vaartuig als deze wil je ook een beetje kunnen doorvaren, je wilt immers niet te laat in Saint Tropez aankomen. Desnoods vaar je over wat rubberboten heen. Dat kan gelukkig wel met dit beest: de AB 100 beschikt namelijk over drie MAN V12-1900 motoren waardoor je hem aardig op de staart kunt trappen en snelheden van bijna 100 km per uur kunt behalen!

Over de inrichting valt daarnaast ook niet te klagen. Er zijn meerdere ruimtes om in te slapen en tot rust te komen, daar gaat de vakantie natuurlijk in de eerste plaats om. De kamers zijn met hoogwaardig materiaal afgewerkt zodat je bootje nog wel wat jaartjes meegaat.

Dit filmpje geeft heerlijke beelden van dit jacht dat schoonheid en kracht geweldig combineert.

Inside HookAB Yachts

Reageer op artikel:
Vingeraflikkend lekker jacht combineert kracht en schoonheid
Sluiten