Rapper Vince Staples start crowdfundingactie om met pensioen te gaan

Redactie 8 mrt 2018 Entertainment

Jouw mening zal rapper Vince Staples geen ene moer schelen. Nu niet en nooit niet. Hij is alle kritiek op zijn live shows helemaal beu en hij is bereid om met pensioen te gaan als jij hem sponsort. Klinkt als een uit de hand gelopen uitspraak, maar hij heeft het zelf opgezet.

Op de website GoFundMe.com vraagt hij twee miljoen aan alle mensen die willen dat hij stopt of zoals hij zegt: “shut the fuck up forever.” Als hij het geld ontvangt zal hij niets meer van zich laten horen: “You will never hear from me again: no songs, no interviews, no nothing. If not, you can let me choose to do what the fuck I want to do, when I want to do it.”

Puppy

Dat klinkt als een serieuze zaak. Maar zeg nou eerlijk, wie krijgt er nu in godsnaam twee miljoen bij elkaar? Dat gaat Vince Staples nooit te never lukken. Op de crowdfundpagina zelf, staat nog wat extra informatie zodat je ook weet waar het geld naar toe gaat. Is wel zo fijn om te weten als je de artiest gaat sponsoren. Vince is van plan om naar Palmdale te verhuizen, een Honda te kopen, een jaar lang soep te kopen voor zwervers en last but not least koopt hij van de twee miljoen een schattige puppy.

Laten we hopen dat Vince Staples het geld niet voor 9 juni weet te bemachtigen, want dan staat hij te spelen op Best Kept Secret. Ook weer zo jammer als je je geld hebt uitgegeven voor dit festival. Daarna mag het snel gaan. Momenteel heeft Vince 1,200 dollar opgehaald, dus dat duurt nog wel even. Nog even blijven sponsoren dus. Je kunt als rapper bijvoorbeeld ook investeren in de bitcoin.

Reageer op artikel:
Rapper Vince Staples start crowdfundingactie om met pensioen te gaan
Sluiten