Vijf voorspelactiviteiten waarmee jij haar helemaal wild maakt

sharon 21 aug 2015 Entertainment

Begrijp ons niet verkeerd, je zult ongetwijfeld je eigen moves en trucjes hebben om je meisje helemaal wild te maken, maar laat ons je horizon een beetje verbreden. Een klein beetje maar. Met vijf handige tips en trucs om het voorspel nét even wat uitdagender te maken. Want jij bent degene die daarna een portie geslachtsverkeer krijgt zoals nooit tevoren. En gegarandeerd dat zij gaat smeken om meer.

1. Touchless tactics
Hoe gigantisch jouw sergeant-majoor ook mag zijn, onze hersenen zijn eigenlijk het grootste geslachtsorgaan dat we hebben. Je meisje opwinden kan dus ook zonder haar te betasten over haar hele lichaam. Stop bijvoorbeeld een kinky briefje in haar tas, waar je op zet wat je met haar gaat doen als ze thuis komt uit werk. Denk alleen al aan die ondeugende glimlach als ze dat briefje leest. Of stuur d’r een berichtje. Reken maar dat ze zich zal haasten als Dagobert naar een pleuro om thuis te komen en zich op je zal storten als een hongerige leeuwin.

2. Erotische massage
Zo’n massage moet ervoor zorgen dat ze hunkert naar jou. Begin met een beetje olie -niet te veel, anders glibber je straks van d’r af- en begin rustig met het masseren van haar rug. Ga steeds verder naar beneden, en neem haar billen mee in de massage. De truc is om af en toe zachtjes langs de binnenkant van haar dijen te gaan. Vindt ze geil. Zeker weten.

3. Nekkusjes
Begin met zachte kusjes in haar nek en achter haar oren, en ga langzaam naar beneden langs haar hals. Reken maar dat ze hier kippenvel van krijgt. Zorg dat de kussen steeds iets harder worden, zodat ze meegaat in het liefdesspel. Af en toe een likje tussendoor kan ook geen kwaad.

4. Overwachte aanrakingen
Leg je hand tussen haar dijen in de bioscoop. Ga net iets te dicht achter d’r staan in de lift. Doe alsof je iets in haar oor wil fluisteren, maar geef d’r een kus. En stop dan. Niks meer doen. De omkeerde psychologie van het iets willen wat ze niet kan hebben zal haar helemaal gek maken. 

5. Middelbare school
Weet je nog, vroegâhh, dat je het grootste erotisch genot toen gewoon genoot met je kleren aan? Uren droogneuken, zoenen en betasten. Geef haar dat gevoel weer. Alsof ze een meisje is op de middelbare school, die de hele avond geil kan doen met je zonder dat ze haar kleren uit hoeft te trekken. En als jullie dan besluiten je kleren uit te trekken, reken maar dat het een avond vol vuurwerk wordt. 

Reageer op artikel:
Vijf voorspelactiviteiten waarmee jij haar helemaal wild maakt
Sluiten