7 toplocaties waar jij met je schatje een romantische Valentijnsdag beleeft

redactie 4 feb 2019 Entertainment

Binnenkort mogen we ons weer van onze beste kan laten zien, aangezien Valentijnsdag voor de deur staat. De meest geforceerde romantische dag van het jaar en natuurlijk de perfecte gelegenheid om je partner te verrassen. Ook dit jaar moet je weer origineel zijn, want telkens hetzelfde doosje bonbons en een bosje rozen gaat op z’n tijd ook vervelen. Bij The Enthourage Group helpen ze je een handje, want zij pakken voor je uit, waar je zelf de vruchten van gaat plukken. We doen het niet voor minder dan de winst. 

1. MOMO Restaurant, Bar & Lounge, Valentine’s Flower Pot

MOMO Restaurant, Bar & Lounge is al ruim 10 jaar dé plek om op Valentijnsdag je liefde wat extra aandacht te geven. Naast de kenmerkende Aziatische gerechten, de 360-graden bar en superieure cocktails, pakt MOMO dit jaar op 14 februari uit met een speciaal liefdesmenu. Je kan heerlijke gerechten verwachten van topkwaliteit zoals Tuna Sashimi Set, Unagi & Foie Harumaki en de Wagyu Robatayaki. Dan hebben we het geen eens gehad over de nieuwe Dim Sum gerechten om te delen van het à la carte menu. Smullen!

Naast dit speciale menu heeft MOMO Restaurant, Bar & Lounge nog een extra guilty pleasure gecreëerd om nog wat meer liefde aan je avond toe te voegen, namelijk de Valentine’s Flower Pot. Vanaf 9 februari tot 15 februari ben je van harte welkom om dit romantische dessert te delen met je geliefde. Dit schattige toetje is van top tot bodem gemaakt van de lekkerste chocolade die je maar kan bedenken. Wat wil je nog meer tijdens Valentijnsdag? Reserveren kan via info@momo-amsterdam.com of 020-6717474.

2. THE DUCHESS, The Pink Chocolate Explosion

Heel veel chocola en royal cocktails doen het natuurlijk altijd goed op de liefdevolle dag in februari en op welke plek vind je die perfecte combinatie? Precies ja, bij THE DUCHESS. The place to be voor een heerlijk romantisch etentje, want van 9 t/m 14 februari serveert deze adellijke hotspot een limited edition van de bekende ‘Chocolate Explosion’. We zijn nog niet klaar, want na het toevoegen van de spectaculaire stikstof, verschijnt er een roze feestje op je bord. Camera in de aanslag, want dit is iets waar je indruk mee maakt op je Instagramvolgers. En je weet hoe belangrijk dat is.

Kan je niet wachten tot de avond en wil je overdag al dicht tegen je chick aankruipen of misschien die nét iets te leuke scharrel verrassen? Tussen 12:30 en 16:00 ben je van harte welkom in de Tea Room voor een uitgebreide Afternoon Tea die ook vanaf het weekend van 9 februari beschikbaar is. Wees wel op tijd met het bevestigen van je plekje op één van de zachte banken in de Tea Lounge. Reserveren kan via info@the-duchess.com of 020-8113322.

3. IZAKAYA, Valentine’s dinner in Style

Houdt jouw date ook van de Japanse keuken? IZAKAYA is de meest exclusieve en stijlvolle hotspot van De Pijp in Amsterdam om met je date een hapje te gaan eten. IZAKAYA pakt altijd extravagant uit, dus verwacht naast een liefdevolle ambiance gerechten van topkwaliteit, een bruisende sfeer met DJ en vermaak. Laten we daar nou net dol op zijn, vermaak. Trek donderdag 14 februari je mooiste outfit uit de kast, dan zorg je er in ieder geval voor dat niet de gerechten de hoofdrol spelen tijdens je date. Een ding weet je zeker, alleen al met de locatie laat jij je date verblinden. Nu alleen jij nog maat. Reserveren kan via info@izakaya-amsterdam.com of 020-3053090.

4. MR PORTER, Ross & Rachel cocktail

Voor degene die opzoek is naar het meest romantische uitzicht van Amsterdam, is bij MR PORTER aan het juiste adres. Deze exclusieve fine dining steakhouse vind je namelijk in een van de mooiste historische gebouwen van de stad. MR PORTER is een prachtig concept dat op kunstzinnige wijze de kwaliteit van een modern steakhouse samensmelt met de buzz van een chique lounge. Speciaal voor Valentijn zijn de Ross & Rachel cocktail ontworpen. Terwijl jij een slokje neemt van jouw “Rachel” en je geliefde geniet van zijn “Ross” met uitzicht op De Palace, heb jij samen met je chimi de meest exclusieve cocktailbeleving van Amsterdam. Neem plaats in het restaurant, de lounge of aan de chique bar voor een romantisch ontbijt, lunch, diner of cocktails. Mogelijkheden te over! Reserveren kan via info@mrportersteakhouse.com of 020-8113399.

5. THE BUTCHER, Shakegasm

Heb jij tijdens deze commerciële romantische dag nou eigenlijk helemaal geen zin in dit gezwijmel en gekwijl en is jouw Valentijn pas écht compleet met een burger in je ene hand en een crazy milkshake in je andere hand? Geen probleem, wij regelen het! Bij THE BUTCHER Social Club kun je namelijk terecht voor de enige echte Shakegasm. Ja, je hoort het goed. Een milkshake met aardbeienijs, aardbeienjam, mini marshmallows, slagroom en heel veel snoepjes. Zorg dus dat je met een lege maag op je date verschijnt. Liefde gaat nou eenmaal door de maag. Of wil jij soms het tegendeel beweren?

6. Toni Loco

Wil je het gewoon lekker simpel houden en een heerlijke joekel van een Amerikaanse pizza verslinden met z’n tweeën? Dan moet je bij Toni Loco zijn! De romantische twist zit ‘m in het feit dat je de pizza in de vorm van een hartje op je bord krijgt. Laat er een cadeautje opleggen en je moet eens opletten hoe blij je meisje reageert. Reserveren doe je via +31 (0) 20 209 1209.

7. Mad Fox

Voor wie zin heeft om er een party achteraan te knallen, die pakken na het diner natuurlijk nog een avondje in de Mad Fox mee. Ook leuk in het geval jij je valentijn nog moet veroveren. Laat nou net het mooiste feest van de maand op de planning staan, met MADNESS Valentine Edition. Expect the unexpected. En je kunt natuurlijk ook je date meenemen! Voor all the single ladies is er een speciale actie, want het eerste glas champagne is van de club! Mocht je een tafeltje willen boeken, contact dan reservations@madfoxclub.com, of bel met +31 (0) 6 12 21 47 33. Maak er een mooie Valentijnsdag van jongens!

Reageer op artikel:
7 toplocaties waar jij met je schatje een romantische Valentijnsdag beleeft
Sluiten