Vijf manieren om vodka te gebruiken in je dagelijks leven

sharon 20 jul 2015 Entertainment

En jij dacht vodka er alleen was om om jou dronken te krijgen in ‘t weekend? No way, José! Na deze vijf tips die vodka een grotere rol in jouw dagelijks leven gaan geven gooi jij je winkelkarretje helemaal vol met vodka op donderdagboodschappendag. Want ja, er zijn dus meer dingen die je met vodka kan doen dan opdrinken. 

5. Bloemen blijven langer mooi.
Geef je je vriendinnetje een prachtige bos bloemen? Gooi dan een paar druppels vodka en een theelepel suiker in het water waar de bloemen in staan. De bloemen blijven zo langer vers en mooi… Of dronken.  

4. Scheermesjes bewaren.
Als je geen geld heb voor nieuwe scheermesjes, kun je je scheermes na het scheren weken in vodka, om te ontsmetten en roesten te voorkomen. Handûg!

3. Op wespenjacht. 
Het werd tijd dat er een oplossing gevonden werd voor die verschrikkelijke, prikkende beesten. Vul een plantenspuit met vodka en spuit bijen en wespen weg!

2. Verlicht pijnlijke kwallenbeten. 
Godzijdanks, een betere oplossing dan je mattie over je been te laten plassen. Er zijn minder ranzige oplossingen, gelukkig. Zoals een scheut vodka over de geïnfecteerde plek. 

1. Helpt tegen oorpijn.
Een paar druppels vodka in je oor, daarna goed uitspoelen en je oorpijn is weg. De vodka dood de bacteriën en zorgt ervoor dat jij weer prima kan horen. En nee, je hersens worden niet dronken van de vodka.

Reageer op artikel:
Vijf manieren om vodka te gebruiken in je dagelijks leven
Sluiten