Vier vrienden overleven bloedbad in Parijs en vertellen hun verhaal bij Humberto Tan

redactie 17 nov 2015 Entertainment

De vier vrienden Ferry, Bob, Frank en Dexter waren vrijdagavond naar het concert van de Eagles of Death Metal in Bataclan. Gisteravond vertelden ze hun indrukwekkende verhaal in RTL Late Night. Over hoe ze verlamd waren van angst, hoe je probeert te overleven, hoe de barbaarse schutters te werk gingen, hoe ze elkaar kwijt raakten en de doodse stilte. ‘Alsof ze een high score probeerde te halen’, zegt Dexter.

Dexter was ook degene die niet weg kon. ‘Ik zat vast. Ik probeerde dan maar om mijn hoofd en romp uit de vuurlinie te houden. Iemand probeerde te vluchten en werd geraakt en viel op slag dood over mij heen. Dat was een beetje mijn geluk want ik had bescherming.’ 

Ze raakten elkaar allemaal kwijt. Maar Bob was lang onbereikbaar. ‘We hadden lange tijd het gevoel dat Bob dood was.’ Pas na een uur bleek ook Bob in veilige haven. Een zeer aangrijpend verhaal van vier vrienden die gewoon een gezellig avondje uitgingen in Parijs en op het verkeerde moment op de verkeerde plaats bleken te zijn. Eng.

Reageer op artikel:
Vier vrienden overleven bloedbad in Parijs en vertellen hun verhaal bij Humberto Tan
Sluiten