5 vette sneakers die jouw stylish look helemaal gaan afmaken

Redactie 6 sep 2018 Entertainment

De zomer nadert z’n einde en de herfst bonkt zachtjes op de deur. De korte broek kan weer onderin de kast, terwijl we de chino’s en spijkerbroeken weer bovenin kunnen neerleggen. De herfst is eigenlijk het ideale jaargetijde qua kleding. Je zit nog niet klappertandend op je fiets barre tochten te doorstaan, maar kan nog wel je hippe zomerjasje of in alleen een dikke sweater de deur uit. Styling wise gezien een zeer aantrekkelijke periode. Maar zoals elke man weet: je outfit maak je pas echt met je schoenen. Dit zijn de vijf schoenen van dit moment die je outfit helemaal af rocken. Pick your favourite!

Timberland Cityroam
Foto: Timberland

1. Timberland Cityroam

Timberland kennen we vooral van de robuuste stappers voor woest terrein, maar met de kersverse Cityroam lanceren ze een paar heerlijke lifestyle patta’s voor in de stad. Met nogal tijd de kermerkende stoere outdoor look, maar met ultralichte zool en relaxte demping voor het optimale wandelcomfort dat je wilt hebben. Ze komen in twee verschillende modellen: de Alpina Chukka (met metalen veterringen) en de Chukka (met een wat bredere kraag). Verkrijgbaar in zwart, bruin, olijfgroen, donkergroen en beige. Wij zijn fan. Welke gaat het worden? Hier verkrijgbaar!

Vans Old Skool Black
Foto: sneakerdistrict

2. Vans Old Skool Black Black

Met de Oldskool Vans kun je nooit de mist in gaan, zeker niet de all blacks. Een sneaker die je all day every day kunt rocken. Of je nu kickflips op een skateboard wil oefenen of gewoon fashionable voor de dag wilt komen, dit is te allen tijde een uitstekend keuze. Hier verkrijgbaar!

Reebook Club C
Foto: Reebok

3. Reebok Club C

Op zoek naar nieuwe witte schoenen? De Club C van Reebok moet je hebben. Sinds de herintroductie zijn de Reebokjes niet aan te slapen en hebben ze een big ass succesnummer te pakken. Clean, netjes en ze lopen megalekker. De combinatie met groen vinden wij het vetste exemplaar. Hier verkrijgbaar!

NIKE AIR MAX 1 PREMIUM BLACK OIL GREY UNIVERSITY RED SAIL
Foto: Nike

4. Nike Air Max 1 mini-Swoosh pack

Een van de absolute topmodellen van Nike heeft een nieuwe variant gekregen en wat is ‘ie dik. Dit is de black oil grey university red sail aka zwart met rode accenten, waarbij vooral de mini-Swoosh (het kleine Nike-logootje) voorop in ’t oog springt. Als je nieuwe Nikes wil, dan tippen wij deze. Hier verkrijgbaar!

New Balance M15009
Foto: sneakerdistrict

5. New Balance M15009

De vetste New Balance modellen, zijn wat ons betreft de 1500 modellen. Door het kleine logootje zijn ze veel subtieler, fraaier en gewoon gruwelijker dan de andere modellen. Als je een beetje wilt opvallen dan is de Caviar and Vodka de versie die je moet hebben. Blauw, goud en zwart voeren de boventoon in deze shiny kleurencombinatie. Grijze muizen genoeg toch? Niet bang zijn, deze zijn superdik, vriend. Hier verkrijgbaar!

Reageer op artikel:
5 vette sneakers die jouw stylish look helemaal gaan afmaken
Sluiten