Verplegers kunnen beter in de Emiraten gaan werken

Redactie 6 feb 2017 Entertainment

De zorg staat in Nederland behoorlijk onder druk, meer handen aan het bed wordt de laatste tijd veel geroepen. Ook mantelzorg op vrijwillige basis komt minder vaak voor en de uitgaves in de zorg rijzen de pan uit waardoor er flink wordt bezuinigd om het betaalbaar te houden. Kleine kans dat er een knappe verpleegster continu voor je klaarstaat.

Klinkt niet als de meest gezellige sector om in te werken. Maar er is hoop voor het verplegend personeel in Nederland. Er zijn namelijk landen waar de bomen tot de hemel groeien en het geld niet op kan. In de Verenigde Arabische Emiraten kan het geld simpelweg niet op, de oliedollars blijven binnen stromen en de regering zit niet op een miljoentje meer of minder.

FHM-Ziekenhuis

De sjeiks daar hebben alleen wel minder verplegers in het ziekenhuis, ze hebben er zelfs een groot tekort. Dat tekort is zo groot dat bij de komende Emigratiebeurs in Houten ziekenhuizen uit de Emiraten Nederlands personeel proberen te werven. Nu zul jij je misschien afvragen wat je te zoeken hebt in die zandbak. Het antwoord is simpel: de voorwaarden zijn buitengewoon goed!

Het aangeboden salaris ligt rond de €5000 netto per maand, daarnaast wordt de huisvesting ook geregeld en krijg je een paar tickets zodat je af en toe naar Nederland kunt vliegen. In Nederland krijgen verplegers een stuk minder, het salaris is de helft van wat er in de Emiraten wordt aangeboden. Er wordt wel 2 jaar ervaring gevraagd, maar dat zal niet al te moeilijk zijn. Misschien een interessante optie voor jonge zusters die even willen sparen voordat ze in Nederland een leuke dokter aan de haak slaan!

RTL Z

Reageer op artikel:
Verplegers kunnen beter in de Emiraten gaan werken
Sluiten