Verleidster Cherish van Temptation Island aan de leugendetector in Zie ze liegen

Redactie 20 mrt 2018 Entertainment

We krijgen geen genoeg van Temptation Island. Je ervoor schamen is echter niet meer nodig, want uit onderzoek is gebleken dat vooral hoogopgeleide mensen het programma kijken. We willen alles weten, een onstilbare hunkering naar informatie over het programma en diens deelnemers. In het YouTube programma: Zie ze liegen van het kanaal Concentrate wordt verleidster Cherish aan de leugendetector gelegd en komen we achter al haar stoutste geheimen. 

Eindelijk komen we alles te weten over de echte motieven van de deelnemers. In het programma hebben de kandidaten geen andere keus dan eerlijk zijn. Elke leugen wordt ontmaskerd, we zagen eerder bekende mensen zoals Monica Geuze of Geraldine Kemper al aan de leugendetector hangen .Nu is het de beurt voor de verleid(st)ers van het mega succesvolle Temptation Island.

Verleidster Cherish aan de leugentest

In deze aflevering is het de beurt voor verleidster Cherish. Zij kwam de afgelopen afleveringen van Temptation Island in de schijnwerpers omdat ze deelnemer Tim wist te verleiden. Tim heeft in het programma een relatie met Deborah en zet zijn relatie op de proef. Dat had hij beter niet kunnen doen want Cherish weet hem geheel in te palmen. We komen bij Zie ze liegen erachter of zij oprecht was of dat ze een spel speelde. Wat is de reden dat ze mee deed aan Temptation Island? Wie vond ze het aantrekkelijkst en wie het lelijkst? Geen vraag blijft onbeantwoord, geen leugen blijft overeind. Want eerlijkheid duurt altijd het langst, zeker als je bij Concentrate op bezoek gaat.

Foto: screenshot YouTube

 

 

 

 

 

Reageer op artikel:
Verleidster Cherish van Temptation Island aan de leugendetector in Zie ze liegen
Sluiten