Verlaten pand omgebouwd tot super modern hotel in IJsland

Redactie 21 jan 2017 Entertainment

IJsland is het land van de epic maanlandschappen, gletsjers en vulkanen. Het land van vuur en ijs uiteraard. Het eiland staat om meer bekend dan alleen de haka na een voetbalwedstrijd of de Islendinga-app om incest uit te sluiten. Een tijd geleden gaven we je al genoeg redenen om naar IJsland te reizen en dan kun je prima in dit hotel slapen.

Je kunt het je haast niet voorstellen maar een nog niet zo heel lang geleden was dit hotel compleet verlaten. Het verlaten pand hebben ze heel aardig opgeknapt tot het Ion Adventure Hotel in de middle of nowhere. Voor 300 euro per nacht slaap je middenin het nationale park Thingvellir.

Het uitzicht is waanzinnig. Met de hete bronnen van de vulkaan is dit de ultieme plek om te chillen. Als je dan ook nog het geluk hebt om het Noorderlicht te zien, zit je helemaal gebakken.

Onze favoriete Vlaamse globetrotter Evi Hanssen bleef, tijdens haar reis naar IJsland voor BNN’s 3 op reis, in dit hotel slapen. Check onderaan het artikel het verslag van haar reis.


Design Hotels

Reageer op artikel:
Verlaten pand omgebouwd tot super modern hotel in IJsland
Sluiten