Verken het sensationele Costa Rica met dikke Land Rovers

Redactie 19 mrt 2017 Entertainment

Costa Rica is bij de meeste Nederlanders vooral bekend als het land waartegen Oranje op het WK van 2014 speelde met als absolute ontknoping die meeslepende penaltyserie. Tim Krul kwam er in de allerlaatste seconde in en pakte twee strafschoppen, we gingen door naar de halve finale.

Het Zuid-Amerikaanse land is natuurlijk veel meer dan voetbal. We richten ons vandaag even op de oogverblindend prachtige natuur die van vliegticketboekend mooi niveau is. Als je naar het tropische land  afreist, staan er adembenemende landschappen te wachten die jou heel graag in de armen willen sluiten.

Nu is de infrastructuur wel een zorgenkindje, de wegen willen door de zware regenval nog weleens wegstromen en de jungle is ondoordringbaar voor een gemakkelijke vierbaanssnelweg.

Gelukkig bestaan er terreinwagens die wel raad weten met dit soort paden. Een puike Land Rover komt dan goed van pas. In Costa Rica bestaat er een autoverhuurder die gespecialiseerd is in trips met de Britse bak. Je stapt uit het vliegtuig, neemt de auto en je kan gaan rijden. Het tentje op het dak is inbegrepen dus je komt niets tekort. Om jou nog meer te overtuigen om de volgende vakantie naar Costa Rica af te reizen, hebben ze een promofilmpje gemaakt en die beelden trekken ons dubbel en dwars over de streep.


Airows

Reageer op artikel:
Verken het sensationele Costa Rica met dikke Land Rovers
Sluiten