Vereniging voor lagere Vastelasten

Vaste lasten zijn kosten die je elke maand hebt. Je kunt denken aan kosten voor het huis, de energierekening, telefoon of bijvoorbeeld tv. Deze kosten heten vaste lasten, omdat ze elke maand hetzelfde zijn. Toch hoeft dit niet zo te zijn. Je kunt namelijk fors besparen op je vaste lasten. Dit kun je doen door je aan het melden voor de Vastelastenbond. Deze bond zorgt er, samen met een collectief aan klanten, dat de prijzen van vaste lasten het laagste zijn.

Wat is de Vastelastenbond?
Deze bond is een onafhankelijk inkoopcollectief. De vereniging staat voor lagere vaste lasten voor de consument. Dit doen ze door bijvoorbeeld regelmatig energieleveranciers vergelijken. Het collectief zorgt ervoor dat de prijzen omlaag kunnen. Dit kunnen ze doen, door hun vele leden. Samen met de leden hebben ze een betere onderhandelingspositie. Hierdoor zorgt het collectief ervoor dat de consument minder geld betaald voor producten of diensten van dezelfde kwaliteit. Dit kan flink schelen. Het geld dat je zo bespaart kun je zo op leukere manieren besteden!

Op welke vaste lasten kun je besparen?
De bond biedt diverse vaste lasten aan. Je kunt denken aan energie. Ze helpen met het besparen op energie, zorgen voor een voorwaardencheck, kijken naar jouw persoonlijke situatie en zorgen ervoor dat je elk jaar automatisch kunt overstappen. Ook op internet, bellen en tv kun je besparen. Daarnaast bieden ze hulp bij het vinden van een goede aanbieder voor isolatie, zonnepanelen, verzekeringen en de zorgverzekering. Bij isolatie kun je denken aan: het vinden van de juiste aanbieder, het zoeken van kwaliteit en je krijgt ook nog eens extra korting als lid van de Vastelastenbondbond.

Goede voorwaarden
De laagste prijs is belangrijk, maar kwaliteit en goede voorwaarden zijn ook een belangrijk punt. Hier kijkt de bond dan ook extra naar. Soms verkiezen ze zelfs kwaliteit boven de laagste prijs. Bij het ene product ligt de nadruk meer op kwaliteit, terwijl de bond bij andere producten de nadruk legt op de laagste prijs. Hierin variëren ze. Ze streven naar goede kwaliteit, service en de beste voorwaarden bij producten als isolatie en kijken meer naar de laagste prijs bij de energieleveranciers.

Reageer op artikel:
Vereniging voor lagere Vastelasten
Sluiten