Verdien 40k per jaar als schietschijf voor paintballbedrijf

koen 26 nov 2014 Entertainment

Een paintballbedrijf in Engeland biedt de perfecte oplossing voor gasten die geen idee hebben wat zij willen met hun leven. Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit? Hou je ervan om te rennen tijdens je werk? Blijf dan even hangen, want dit bedrijf zoekt een testpersoon waar zij hun paintballgeweren op kunnen afvuren. Máár, je wordt er wel vorstelijk voor betaald.

Het bedrijf ontwikkeld continu nieuwe wapens en munitie dat wel getest moet worden voordat ze gebruikt kunnen worden door klanten. Veiligheid staat immers voorop. De taak voor de testpersoon is simpel. Je moet rennen, springen, duiken, klimmen en klaarstaan om beschoten te worden door het testapparatuur. In de advertentie staat dat het paintballbedrijf opzoek is naar een persoon met een hoge pijngrens en niet snel bang wordt.

Uiteraard staat er ook een beloning tegenover. Een niet misselijke zelfs. 40.000 pond levert het je op! Voor een jaartje blauwe plekken. Niet gek toch? Dus ehh, zit je momenteel werkloos thuis en kun je wel wat geld gebruiken? Aanmelden kan via UKpaintball.co.uk. Wees er wel snel bij, want er hebben, op het moment van schrijven, al veertig gasten gesolliciteerd!

Reageer op artikel:
Verdien 40k per jaar als schietschijf voor paintballbedrijf
Sluiten