Verbazingwekkende websites waarmee je de verveling op je werk tegen kunt gaan

redactie 6 nov 2018 Entertainment

Stipt vijf over negen verschijn je weer op je werk. Je neemt plaats achter het matig opgeruimde bureau is het grijze kantoor waar je elke dag voor je uit staart. Het doet een beetje denken aan het gemiddelde papierbedrijf in Scranton. Vanaf nu is het aftellen. Klokslag vijf voor vijf is het tijd om weer naar huis te slenteren. In plaats van uit je neus eten of het toilet bezet houden hebben wij nu iets anders waarmee jij de verveling op je werk tegen kunt gaan: websites.

Alle kattenvideo’s wel gezien

Websites? Het kan zijn dat je daar al de hele dag mee in de weer bent (of zou moeten zijn). Heel vermakelijk klinkt het niet. Zeker niet als je inmiddels alle kattenvideo’s op YouTube wel gezien hebt. Daarom hebben wij twee leuke sites op gevonden die jou de dag door helpen. Natuurlijk hebben we de leukste site niet mee gerekend, daar zit je nu namelijk al op. Zorg wel dat je een beetje lekker internet hebt, want niks is irritanter dan haperend internet. Mocht je nog tips nodig hebben, dan kun je hier je internet en tv fixen.

Universum op schaal

Op de eerste site genaamd scaleofuniverse.com kun je je laten verbazen over hoe groot we zijn, of klein. Het is maar net hoe je ’t ziet. Doormiddel van een scrolbalkje zoom je van de kleinste afmeting die we kennen, een plancklengte, tot de geschatte grootte van ons complete universum. Leuk feitje: alles kleiner dan een plancklengte wordt beschouwd als dezelfde locatie. Bovendien kun je ook nog eens wat leren, door op een voorwerp te klikken krijg je er namelijk wat nuttige informatie over te zien. Met deze site werk je de kantooruurtjes gemakkelijk weg.

Flinke afstand

Alsof dat nog niet verbazingwekkend genoeg was, hebben we hier nog een mind-blowing website voor je. Op de site neal.fun/speed zie je welke afstand je hebt afgelegd sinds je de site hebt geopend. Tijdens het scrollen wordt je herinnert aan steeds meer feitjes waardoor de daadwerkelijke afstand die je hebt afgelegd steeds groter lijkt te zijn dan in eerste instantie gedacht. Daar kun je vast wel weer een middagje mee vermaken, toch?

Reageer op artikel:
Verbazingwekkende websites waarmee je de verveling op je werk tegen kunt gaan
Sluiten