Er bestaat een verkiezing voor Mooiste Vagina van de Wereld

Redactie 11 jan 2018 Entertainment

Je kunt het zo gek niet bedenken, of er bestaat wel een verkiezing voor. Zo heb je de Miss Bum Bum voor degene die houdt van Braziliaanse billen, houdt Hooters een eigen verkiezing onder het personeel en is er natuurlijk de FHM500 met de 500 Mooiste Vrouwen van het Nederland. Dat er dus zoiets bestaat als de verkiezing voor Mooiste Vagina van de Wereld, daar kijken wij niet raar van op. 

Het enige dat je nodig hebt om mee te doen is A) een vagina en B) een fototoestel waarmee je de flamoes kan vastleggen. Brian Sloan is de initiatiefnemer van de verkiezing. In het dagelijks leven is hij ondernemer in de spannende wereld van het speelgoed voor de slaapkamer, maar nu dus ook uitbater van deze interessante verkiezing.

Vagina’s raten!

Er zijn natuurlijk ook ontzettend veel verschillende smaken. Van een sappig broodje hamburger tot een nauw gletsjerbeekje en van een oerwoud, tot een bosje of soms gewoon kaal. Van bungelende hamlappen tot afgemeten schaamlippen. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur en natuurlijk kun jij stemmen op je favoriet. Alle deelnemende vagina’s kunnen nauwkeurig worden bestudeerd en beoordeeld met een cijfer tussen de 1 en de 10. Logischerwijs geldt hierbij dat je een 1 uitdeelt als het niet je smaak is en een 10 als jij spontaan een harde dobber voelt opkomen.

De winnende punani zal naar Los Angeles worden gevlogen, waar er een 3D scan van haar vagina zal worden gemaakt. Deze scan zal vervolgens worden gebruikt voor de ontwikkeling van een nieuw seksspeeltje, waarbij wij denken aan een fleshlight. Daarnaast pakt de winnares 500 euro. De nummer twee gaat er vandoor met 200 euro en de bronzen medaille levert nog altijd 100 euro op. Het mooie is dat alle vrouwen natuurlijk geheel anoniem kunnen meedoen, maar wie kun jij er wel een oude bekende tussen spotten.

Foto: Maryanna <– volg op Instagram / Hersilks <– volg op Instagram

Beautify.nl

Reageer op artikel:
Er bestaat een verkiezing voor Mooiste Vagina van de Wereld
Sluiten