13-jarige Jongen duwt usb-kabel bij zijn pielemuis naar binnen

Redactie 6 jul 2018 Entertainment

Wij zijn allemaal wel eens nieuwsgierig op het gebied van seks en proberen het een en ander uit. Maar een usb-kabel in je penis stoppen, ja dikke lul. Doe je toch niet? De een is de andere Chinees niet en was naar eigen zeggen ‘nieuwsgierig’. Nee, je kunt het nummer ‘Lollipop’ van MIKA niet overzetten via je plasbuis.

Daar kwam deze gozer ook achter en nadat ‘ie wel heel ver in zijn buisje was geduwd en niet meer terug kwam, riep hij zijn ouders. Je zou je zoon maar aantreffen. “Mam, ik heb een usb-kabel in m’n lul geduwd en nu kan ‘ie er niet meer uit. Wat moet ik nu doen? Mam? Mam, gaat het? Ben je nu flauw gevallen? Mam?”

Kink in de kabel

Als de wiedeweerga naar het ziekenhuis met usb-lul (woord van 2018). Daar keken de artsen nogal raar op van de gebeurtenis. Maar hé, het is je beroep en je moet je werk doen. We gooien er wat glijmiddel op en zo moet-ie losgaan, right? Nee joh, hij bleef fijn achter in de blaas waar de kabel via een knoop zich had vastgewerkt. De volgende dag werd hij getransporteerd naar een ander ziekenhuis. Daar kwamen ze erachter dat er een kink in de kabel lag.

Operatie

“Hij had het einde van een van de kabels eraf gehaald en vervolgens de kabel in zijn plasbuis gestopt”, zegt de onderzoekende arts. Dat wordt een operatie. “De kabel bereikte zijn blaas maar kwam toen vast te zitten in een knoop. Toen hij probeerde de kabel eruit te halen, bleef deze vastzitten”, aldus de dokter. Uiteindelijk hebben ze de kabel operatief moeten verwijderen. Ze moesten in zijn blaas snijden om de usb-kabel eruit te krijgen. Au! Deze dude wist het ook bont te maken. Kreeg een 60 centimeter lange staaf door zijn reet geritst. Overleefde het ook gewoon.

Reageer op artikel:
13-jarige Jongen duwt usb-kabel bij zijn pielemuis naar binnen
Sluiten