Urban Bozz heeft de de grootste en stoerste tassencollectie van de wereld

Redactie 3 jul 2017 Entertainment

Tassen zijn wel een dingetje tegenwoordig. Ze hebben niet meer als nut om dingen in te verplaatsen maar zijn tegenwoordig het kersje op de taart wat jouw outfit helemaal af maakt. Waar op de middelbare school een zwarte Eastpack nog dé tas was lopen de kiddo’s nu in tassen van alle kleuren en maten hun boeken te sjouwen. Dan hebben we het nu over tieners. In de grote mensen wereld kan jij met je tas evenveel indruk maken als met je pattas, en dat zegt wat.

FHM-Urban Bozz

Mist jouw outfit nog een badass tas? Regel het dan verdomme.De tas is een ander verlengstuk van je stylo en Urban Bozz speelt daar heerlijk op in. Urban Bozz is namelijk de enige webshop ter wereld met alleen maar mannentassen. Dan kun je er donder op zeggen dat die gasten jouw ‘match-made-in-heaven-tas’ hebben liggen.

FHM-Urban Bozz

College bags, rugzakken, messenger bags, business bags, small bags, weekend bags, allemaal bags. Zoveel bags dat het woord ‘bags’ raar begint te lijken. En dik dat ze zijn! Ga je voor de zakelijke- of de hipster look? Voor eentje gemaakt van oude Sovjet-Unie legerjassen of een vintage. Urban Bozz verzamelt de stoerste tassen van over heel de wereld en knalt ze binnen twee dagen op jouw deurmat.

Ja, met het uiterlijk van je tas ga je rocken maar dat is niet het enige waar het om gaat. Urban Bozz staat voor de functionele, stijlvolle en praktische tassen voor iedere man met kwaliteit als belangrijkste kenmerk. Met de hand gelooid vintagelook leer, robuust beslag en stevige stiksels en voering zorgen dat jouw Urban Bozz-tas jarenlang de shine pakt.

Check Urbanbozz.com, de enige webshop ter wereld met honderden men only tassen! Volg deze bagbazen ook op Instagram en Facebook om de vetste tassen als eerste te zien.

Reageer op artikel:
Urban Bozz heeft de de grootste en stoerste tassencollectie van de wereld
Sluiten