Upgrade is de nieuwe zieke actiefilm van de makers van Saw en Insidious

Redactie 5 apr 2018 Entertainment

We hebben allemaal soms wel eens het idee dat de wereld ooit wordt overgenomen door robots. Een tussenstap zou de chip zijn die we in ons zenuwstelsel proppen. De makers van Saw en Insidious hebben hier even een hele geweldige setting te pakken. Upgrade is geniaal en bloederig tegelijkertijd.

Grey Trace, gespeeld door Logan Marshall Green (The Invitation), raakt verlamd door een aantal criminelen. Bij het ongeluk komt zijn vrouw ook nog eens om het leven. Wat is er dan niet beter dan wraak? Precies, maak die mannen kapot zou je zeggen. Hoe doe je dat in godsnaam als je verlamd bent? Heel simpel, want daar komt het chipje om de hoek kijken.

Chip slicet bad guys doormidden

Een of ander researchteam wil onze Grey wel helpen en ze planten een chip in zijn zenuwstelsel. Wonderbaarlijk maar waar kan Grey weer alles doen. De chip is aangestuurd door middel van AI en reageert nogal heftig op gevaar. De hoofdpersoon in Upgrade zit eigenlijk gevangen in zijn lichaam en de chip doet het vechtwerk. De trailer ziet er immens goed uit en heeft zelfs een vleugje humor. Lijkt ons best raar dat je vertrouwen moet hebben op een computertje. Slicet ‘ie gewoon een bad guy doormidden. Awesome!

Publieksprijs

De film heeft zelfs op het SXSW festival de publieksprijs gewonnen. Dat moet dus wat betekenen. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd. Bestel maar alvast een flinke bak popcorn voor op 1 juni, want dan komt ‘ie uit.

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Upgrade is de nieuwe zieke actiefilm van de makers van Saw en Insidious
Sluiten