Dit is hét ultieme cadeau dat je aan je pa moeten geven voor Vaderdag

Redactie 13 jun 2018 Entertainment

Gedichtjes aan bed, kleurplaten, een steen waarop staat: Papa je bent een kei, noem het maar op. Je hebt het vast allemaal gedaan. Altijd zei die oude knar natuurlijk ‘bedankt’ maar twee dagen later was die tekening ineens op de aardbodem verdwenen. Wij hebben iets voor je bedacht, dat altijd handig blijft en waarmee je vader je eeuwig dankbaar voor is. Vaderdag kan niet gekker.

Wat zou het zijn? Een drie weken durende safarireis naar Afrika? Tickets voor de eerstvolgende Champions League finale? Nee, nog beter. Kijk, herinneringen zijn mooi. Het zijn vaak mooie dingen die waar je nog altijd aan terug kunt denken. Wij hebben toch echt iets beters voor je.

Oh My God Omg GIF - Find & Share on GIPHY

Iets tastbaars

We willen je heus een tip geven. Het is iets tastbaars én je kunt er herinneringen mee ophalen. Dubbel feest dus. Misschien had je al een vermoeden, goede vriend van ons. Het is natuurlijk het blad der bladen, de oppermeester van alle sprookjesboeken, we hebben hier het natuurlijk over de FHM500. Precies. Het mooiste cadeau voor Vaderdag ooit. Wij gaven onlangs al een aantal redenen waarom ons blad niet in een studentenhuis kan ontbreken, laat staan in je vaders handen.

Vaderverwennerij

Wat is er nu niet mooier dan met je pa de FHM500 door te bladeren? Je kunt samen afgaan welke dames het wel zouden redden en welke niet. Lekker even samen vleeskeuren. Ben je niet van dit soort dingetjes, maakt niet uit joh! Dan hebben wij alsnog iets voor je. Als je nu een product van TABAC naar keuze aanschaft, krijg je onze gouden Bijbel er gratis bij. Houd jij gewoon ons boekje en geef je je vader een potje scheerschuim of een luchtje zodat hij weer fris ruikt. Wat? Horen we dat nu goed? Inderdaad, dubbel winst dus.

De foto’s van de FHM500 Release Party staan online! Met bijvoorbeeld actrice @gaby.blaaser (#249) die de prijs voor lekkerste outfit van de avond scoorde. Haal je magazine nu via link in bio. #gabyblaaser #fhm500 #party #meeropfhm.nl ?: @roest_photographer

Een bericht gedeeld door FHM Nederland (@fhm_nederland) op

Interviews

In de FHM500 staan genoeg interviews in die vaders ook nog wel eens tof vindt. Zo kent hij vast wel de befkoning van België: Herman Brusselmans. Als kers op de taart staat er ook nog eens een puik stukkie in van onze grote vriendin Katja Schuurman. Zeg nu eerlijk, ook je vader vindt haar gei… knap. Die wil je niet missen. Schaf dus nu zo’n heerlijk reukje van TABAC aan of een ander product naar keuze en krijg het magazine er voor helemaal nop bij.

 

Reageer op artikel:
Dit is hét ultieme cadeau dat je aan je pa moeten geven voor Vaderdag
Sluiten