Uit onderzoek blijkt dat gamers het langer volhouden in bed

Redactie 8 jun 2017 Entertainment

Gamers hebben nou niet bepaald de beste reputatie. Als jij vertelt dat jouw grootste hobby gamen is gaan veel vrouwen er gelijk vanuit dat je een seksueel incompetente drol bent die z’n tijd spendeert aan hele weekenden in z’n onderbroek Call of Duty-en waarbij de pizzabrommers af en aan rijden. Alsof dat slechte tijdsinvulling is.

Funny GIF - Find & Share on GIPHY

Keihard dus dat nu blijkt dat deze reputatie niet helemaal op gaat. Een studie gepubliceerd in het Journal of Sexual Medicine bewijst dat mannen die veel gamen, hun teelvocht langer bij zich houden. Een onderzoek onder 600 mannen tussen de 18 en 50 vroeg ze naar hun game gewoonten en erectiele functie. De onderzoekers ondervonden, wellicht tegen de verwachting in, dat mannen die langer dan één uur per dag game minder snel last hadden van vroegtijdige zaadlozing.

Star GIF - Find & Share on GIPHY

Aan de andere kant genieten de gamers in het onderzoek minder van de seks dan hun tegenhangers, wat weer kan betekenen dan gamers veel liever World of Warcraft quests uitspelen dan de magische vajayjay wereld verkennen.

Ieder z’n ding natuurlijk. Sommige mannen houden van de tedere aanraking van een vrouw en anderen knallen liever hordes zombies door hun kop, zo lang je het maar langer volhoudt dan 30 seconden.

Reageer op artikel:
Uit onderzoek blijkt dat gamers het langer volhouden in bed
Sluiten