Uit het archief: FHM’s ode aan de billen

Redactie 21 aug 2015 Girls

We zitten in hartje zomer van 2015. Dan kijk je wel eens terug in het archief. Onze archivaris kwamen plots bij dit legendarische artikel terecht. Daar kregen we zo’n voldaan gevoel van, dat we die gewoon lekker nog een keer plaatsen. Opdat we nooit vergeten!

Vol en rond, glad maar strak. Billen, naast een koffer met een miljoen, borsten en het stuur van een Lamborghini zo’n beetje het fijnste wat een man kan vastpakken in zijn leven.

De zachte huid waar je zachtjes in knijpt -of rancuneus op petst-, de fijne vormgeving, het gemak van de kadetten. Ja, dat heeft de Schepper toch goed geregeld. Het achterwerk, de derrière, de gouden heuvelrug, Les deux Alpes… De Bips. Voor de liefhebbers nog wat achtergrondinformatie: de bilpartij wordt gevormd door de musculus gluteus maximus, ook wel bekend als de grote bilspier, de musculus gluteus medius, de musculus gluteus minumus en vetweefsel. Dat laatste zorgt juist voor het zachte aspect van de gouden rondingen. Billen heb je in allerlei soorten en maten. De mooiste maatjes hebben wij voor je op een rijtje gezet. Vijftig hele stuks maar liefst. Omdat je het waard bent. Veel plezier d’r mee boys!


(Hierboven: Buurmeisje Bibi)

Reageer op artikel:
Uit het archief: FHM’s ode aan de billen
Sluiten