UFC-vechtster Justine Kish besluit de ring als wc te gebruiken

Redactie 27 jun 2017 Entertainment

MMA is een ongekend brute en gewelddadige sport die het meest beestachtige in mensen naar boven haalt. De vechter hebben er nagenoeg alles voor over om als winnaar uit de meedogenloze ring te stappen die hen de absolute roem schenkt.

Niet alleen de mannen, maar ook de vrouwen zijn er helemaal voor in om elkaar af te maken als de bel klinkt. Het partijtje tussen Felice Herrig en Justine Kish leek dus ook een doorsnee gevecht toen de dames op elkaar in aan het slaan waren.

Wanneer Felice Justine in een krachtige houdgreep heeft, lijkt het gevecht over. Justine weet echter aan de sterke armen van haar tegenstander te ontsnappen.

Het blijkt echter dat er nog iets ontsnapt bij Justine wanneer ze zich losmaakt uit de beknellende greep. De vechtster heeft namelijk in haar broekje gepoept en het gutst over de mat heen. Justine weet echter van geen ophouden en probeert het gevecht uit alle macht te winnen.

Uiteindelijk wint Felice Herrig de matpartij, maar haar tegenstander bij wie de nood te hoog was opgelopen trekt de aandacht van het hele internet. Niet veel later reageerde Justine komisch op het ongelukje.

Duidelijke taal van de krachtpatser. Je kunt beter verliezen en de aandacht trekken door je broek vol te dirken dan in de anonimiteit wedstrijdjes winnen.

 

Maxim

Reageer op artikel:
UFC-vechtster Justine Kish besluit de ring als wc te gebruiken
Sluiten