Vecht met Conor McGregor in UFC 3 van EA Sports

Redactie 6 nov 2017 Entertainment

EA Sports haalt al zolang als we ons kunnen herinneren topsport bij jou in huis met de meest verslavende en dope games. Met de FIFA-games als kroonjuweel, is het een van de succesvolste gamefranchises aller tijden. Met constant verbeterende graphicswereld en met de UFC-sport in zijn hoogtijdagen, staat er weer een absolute gameverslaving voor de deur.

De sportafdeling van Electronic Arts komt weer met een waanzinnige vechtgame in de UFC serie. Wie anders dan de grootste naam in de MMA-competitie is kampioenswaardig om de cover van EA Sports UFC 3 te sieren, Conor McGregor. Een waanzinnig digitale gelijkenis van de champ en zijn kampioensriemen prijkt op de voorkant van de game.

Met settings die het mogelijk maken The Notorious te kiezen, zoals de ‘G.O.A.T. Career Mode’, biedt de game je de mogelijkheid tot een brute verhaallijn. In de zogenaamde ‘Greatest Of All Time’ modus, kun je onder andere door de ogen van de Irishman, de kooi in stappen. Daarnaast biedt de game FIFA 18-actige features door je als een rookie omhoog te vechten tot een absolute kampioen, compleet van volgende fans op social media tot het ondertekenen van contracten voor grote gevechten.

De multiplayer modus is voorzien van ‘Submission Showdown’ en ‘Stand & Bang’, die voor meer spontane gameplay moeten zorgen. Met een eerste blik op de brute beelden in trailer van EA Sports UFC 3, is dat geen enkel probleem. Helaas ligt de game niet voor de kerstdagen in de schappen en zullen we nog tot 2 februari moeten wachten voordat EA Sports UFC 3 in de winkels ligt.

Maxim

Reageer op artikel:
Vecht met Conor McGregor in UFC 3 van EA Sports
Sluiten