Uber chauffeur heeft speciale Spotify-playlists voor elk type klant

Redactie 3 mrt 2018 Entertainment

Als je een Uber-taxi ingaat, wil je ook een beetje genieten onderweg. Niets is saaier dan uit het raam staren en geen woord wisselen met je chauffeur. Daarom heeft deze Amerikaanse Uber-bestuurder allemaal Spotify-playlists gemaakt voor iedere soort klant en ze zijn hilarisch.

TJ Jones de taxichauffeur in kwestie ging zijn klanten in beelden brengen op gebied van muziek. Eerlijk gezegd, als wij even door zijn playlists scrollen, dan zitten er inderdaad een aantal ontzettend fijne deuntjes tussen. Kijk er zelf maar eens naar, wij weten zeker dat je je kunt vinden met één van de lijsten.

White dudes who look they like rap

Dit willen wij ook in Nederland. Het blijkt ook nog te werken ook. Op Twitter krijgt de Uber-chauffeur vele goede reacties op zijn muzieksmaak. Slimme zet, want dat merkt hij natuurlijk ook in zijn centen. Check even de lijsten die hij heeft aangemaakt. Met titels als Heady BrosWhite dudes who look they like rap en Fucking hipsters steekt hij wel goed de draak met zijn klanten. Het blijkt dus ook nog eens goed te werken. Welke playlist mist deze baas nog? Hollandstalige meuk of People who listen to het foute uur?

Reageer op artikel:
Uber chauffeur heeft speciale Spotify-playlists voor elk type klant
Sluiten