U2 en Editors komen naar Nederland

Redactie 16 jan 2018 Entertainment

Pak je gitaar er maar bij en begin een vreugdeliedje te pingelen, want twee grootheden uit de muziekwereld hebben vandaag bekend gemaakt in 2018 te spelen in Nederland! Editors zullen op Pinkpop vóór afsluiter Bruno Mars de boel plat spelen. Daarnaast zullen de Ierse rockers van U2 op zondag 7 oktober in de Ziggo Dome in Amsterdam weer een groots optreden afleveren.

Dat deze twee wereldbekende bands op één dag worden aangekondigd, komt niet vaak voor. Maar dat vinden wij natuurlijk helemaal niet erg. U2 staat altijd bekend om haar grote optredens inclusief een dikke show. Vorig jaar waren Bono & co ook al in Amsterdam te zien. Toen zorgden de heren voor een albumshow waarin ze het geprezen album The Joshua Tree helemaal speelden.

Editors brak in 2005 door met nummers als Papillon, Smokers Outside The Hospital Doors, All The Kings en Munich. De indie-rockband kondigde zichzelf aan in de Ochtendshow van Domien Verschuuren op 3FM. Editors stonden in 2014 eerder ook al in Landgraaf. Het affiche van de zondag is opmerkelijk hoog. Bruno Mars en Editors achter elkaar? Dat spreekt voor zich…

De kaartverkoop van U2 zal plaatsvinden op vrijdag 26 januari. Pinkpop zal op zaterdag 24 februari haar kaarten uit de deur doen.

Reageer op artikel:
U2 en Editors komen naar Nederland
Sluiten