Tyrese Gibson heeft wel een heel bijzonder verjaardagscadeau voor Vin Diesel

thomas 15 sep 2015 Machines

Iemands verjaardag vergeten kan natuurlijk niet en zeker niet die van een goede vriend. Als dit dan toch gebeurd moet je wel met een heel goed cadeau komen, en dat deed Tyrese Gibson. Op 18 juli werd Vin Diesel alweer 48 jaar oud en pas nu komt zijn goede vriend Gibson met een cadeau, en wat voor een cadeau.

Gibson wist dat Diesel altijd al een fan was van zijn Mercedes Sprinter, en dat is waarschijnlijk omdat dit geen standaard Sprinter is. Als je veel geld hebt doe je namelijk soms gekke dingen zoal een Sprinter in een Rolls Royce jasje steken. Gibson gebruikte dit busje om naar de set van ‘Furious 7’ te gaan en nu kan ook Vin Diesel van deze luxe gaan genieten.

Wat er dan precies zo bijzonder is aan deze Sprinter is vooral de ongekende luxe. Aan de buitenkant is niet heel veel gedaan, en eigenlijk is de enige aanpassing dat het welbekende logo van Rolls Royce op de motorkap staat. De binnenkant is een stuk boeiender. Plasma TV, surround sound systeem, sfeerverlichting, Apple TV, hele chille stoelen en om het af te maken een plafond dat lijkt op een sterrenhemel. Vin Diesel stond in ieder geval met zijn bek vol tanden toen hij zijn cadeau zag. Nu is het vooral uitkijken naar 30 december want dan is Gibson jarig en Diesel heeft in deze video min of meer beloofd dat hij een vliegtuig gaat kopen als cadeau. We zijn benieuwd of hij zich aan zijn woord gaat houden.

Reageer op artikel:
Tyrese Gibson heeft wel een heel bijzonder verjaardagscadeau voor Vin Diesel
Sluiten