Ontzettend spannende thrillerserie ‘The Sinner’ met Jessica Biel keert terug

Redactie 15 mrt 2018 Entertainment

Je ligt lekker te zonnen op het strand, een gelukzalig gevoel bestrijkt je wanneer je je dochtertje ziet spelen in het stand. Glimlachend kijk je je partner in de ogen, je aandacht wordt langzaam gepakt door iets wat zich op de achtergrond begeeft. Je stelt je ogen scherp en een woede borrelt in je naar boven. Je pakt het broodmes en rent in een dolle dwaasheid van pure agressie over het strand en steekt de man neer. De serie ‘The Sinner’, met Jessica Biel in de hoofdrol, weet op een behoorlijk aparte en onverwachtse manier van start te gaan.

Hoewel de meeste mensen alle hectiek van het eerste seizoen nog moeten verwerken, is recent aangekondigd dat er een tweede seizoen komt van de zeer populaire serie. Dit komt als een behoorlijke schok voor de fans aangezien het vorige seizoen een gesloten einde had. Toch zullen we Jessica Biel weer terug zien in het tweede seizoen tezamen met detective Harry.

Verhaal seizoen 2 ‘The Sinner’

Het verhaal zal volgens SpoilerTV als volgt gaan: “In de nasleep van de Cora Tanetti-zaak wordt Detective Harry Ambrose (Bill Pullman) teruggeroepen naar zijn thuisstad in de buurt van New York, waar hij een bizarre misdaad moet oplossen. Een 11-jarig jongetje heeft een dubbele moord gepleegd met een onverklaarbaar motief. Ambrose begint te realiseren dat er niets gewoons is aan de jongen of waar hij vandaan komt. Door zijn onderzoek wordt hij langzaam de verborgen duisterheid van zijn thuisstad in getrokken. De mensen die bij de geheimen betrokken zullen er alles aan doen om die verborgen te houden.

Wanneer het nieuwe seizoen van ‘The Sinner’ precies zal uitkomen is nog niet duidelijk. Het tweede seizoen lijkt momenteel meer van hetzelfde te gaan worden. Maar aangezien het eerste seizoen verrassend goed was kunnen we dat stiekem ook van het vervolg verwachten.

Zie hier de trailer van het eerste seizoen:

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Ontzettend spannende thrillerserie ‘The Sinner’ met Jessica Biel keert terug
Sluiten