Wij houden best van een beetje pittig eten, maar dit is echt belachelijk. Deze twee gasten proberen namelijk de Carolina Reaper en dat is met afstand de heetste peper ooit. Hoe heet hij is kunnen we het beste uitleggen met de Scovilleschaal. Deze schaal is ooit ontwikkeld om de heetheid van iets aan te geven. Tabasco heeft bijvoorbeeld een Scovillewaarde van 5.000 en een Madame Jeanette zit tussen de 100.000 en 350.000. Als je ooit een stukje van de laatst genoemde hebt gegeten dan weet je wel dat een glaasje water niet genoeg is.

Toch valt dit in het niet bij de Carolina Reaper die een Scovillewaarde heeft van meer dan 1.500.000 en er zijn zelfs gevallen dat hij over de 2.000.000 gaat. Dat is te vergelijken met peperspray. Dit pepertje hakt er dus behoorlijk in en zoals je ziet hebben deze gasten het er behoorlijk moeilijk mee. Wij houden het dan toch liever bij een Spaans pepertje.

Op 8:35 werken ze deze duivelse peper naar binnen.