De moord op rapper Tupac wordt weer onderzocht na nieuwe bekentenis

Redactie 7 jul 2018 Entertainment

“Tupac is alive!” een statement die door veel fans graag geloofd wordt. Maar dat er wel degelijk op hem geschoten is en dat hij om het leven kwam wordt als maar duidelijker. Een van de daders heeft bekend in een interview dat zij de aanslag op de rapper pleegden. Hierdoor gaat de politie de zaak opnieuw onderzoeken. Wie het wapen afvuurde wilde de man niet vertellen maar hij zat voorin en het kwam van de achterbank. De hoofdverdachte is het neefje van de geïnterviewde, voormalig gang-lid en oud hoofdverdachte Orlando Anderson.

Het is ruim twintig jaar geleden sinds de moord op rapper Tupac Shakur. Er zijn tientallen films en documentaires over gemaakt en de complottheorieën gaan door het dak heen.

Keffe D zijn neefje

In de documentaire serie verteld voormalig gang-lid Keffe D dat hij erbij was toen Tupac vermoord werd. Sterker nog hij zat voorin de auto en weet wie de dader is. Alhoewel hij geen namen noemt is het vrij duidelijk dat hij doelt op zijn neefje Keffe D. Keffe was al een voormalige verdachte voor de moord.

Politie heropent zaak

De politie heeft, door de aanhoudende geruchten, de zaak weer geopend. In een statement die ze maakten zeggen ze: “We weten van de verklaringen die gemaakt zijn over Tupac Shakur in een interview. Door de geruchten hebben we de zaak opnieuw geopend echter is wel zo dat berichten van een arrestatie bevel niet kloppen. Dit blijf een open moordzaak.”

Interview

Keffe lijkt de wereld gewoon te vertellen, boys ik heb dit gedaan. Hij zou nu naar buiten komen met zijn verklaringen omdat hij kanker heeft en het hem toch niks meer kan schelen. Check de video hierbeneden om de beste man zijn verhaal te zien vertellen.

Naast de moord op Tupac zijn er ook veel theorien over de moord op Biggie. De twee worden ook vaak aan elkaar gelinkt, binnenkort komt er zelfs een film over de moord op Biggie uit met Johnny Depp. 

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
De moord op rapper Tupac wordt weer onderzocht na nieuwe bekentenis
Sluiten