Deze tuinmeubelen gaan keihard rocken deze zomer

Redactie 15 mei 2018 Entertainment

Wil jij je tuin verrijken met een mooie set tuinmeubelen? Dan helpen wij je graag een handje. In dit artikel lees je wat de nieuwste tuinmeubel trends van 2018 zijn. De informatie in dit artikel helpt jou om de mooiste en meest trendy tuinmeubelen voor jouw gezellige tuin aan te schaffen.

Gezellige dining loungesets

Er zijn vele verschillende loungesets. Een standaard loungeset bestaat uit een of twee banken, een paar comfortabele stoelen en in sommige gevallen ook nog een salontafel. Deze sets zien er mooi uit en zijn erg comfortabel, maar je kunt er ook voor kiezen een zogeheten dining loungeset aan te schaffen. Deze wicker loungeset wordt niet geleverd met een lage salontafel, maar met een standaard eettafel. Zeker als je in de zomer veel buiten eet en regelmatig barbecuet, is deze set echt iets voor jou. Eten aan een gewone eettafel is toch een stuk comfortabeler dan eten aan een lage salontafel!

Comfortabele loungebedden

Je ziet ze steeds meer: op en top comfortabele loungebedden. Op een loungebed kun je lekker zitten, maar kun je ook heerlijk liggen. Er zijn zelfs loungebedden waar je met gemak met twee of drie mensen op kunt liggen. Heb je een loungebed in de tuin, dan kun je pas écht goed van het zonnetje genieten. Als het zonnetje schijnt, kruip jij in je loungebed met een goed boek en kom je helemaal tot rust. Dat je ondertussen ook nog lekker bruin wordt, is al helemaal mooi meegenomen. Tip: heb je extra ruimte in de tuin? Koop dan een lounge eiland. Dit is een extra groot loungebed waar je met gemak met twee personen in kunt liggen.

Een terras met heaters

In de zomer kan het ’s avonds flink afkoelen. Als je in de avond ook nog lekker buiten wil zitten zonder het koud te krijgen, kun je jouw terras verrijken met fijne heaters. Zelfs als je slechts één heater aanschaft, wordt je terras al een stuk warmer op die koele zomeravonden.

Bijkomend voordeel: je kunt de heaters ook in de lente gebruiken. Is het nog net iets te koud om zonder extra verwarming op het terras te zitten, maar zou je het liefst al lekker in je tuintje ontspannen? Dan zet je gewoon de heater(s) op het terras aan en je kunt de hele dag heerlijk vertoeven in je tuin. Ook ideaal in de nazomer, als het toch al flink kouder is dan in het hoogseizoen.

Foto: Fonteyn.nl

Reageer op artikel:
Deze tuinmeubelen gaan keihard rocken deze zomer
Sluiten