4 tips om de beste tuinierder in jezelf naar boven te halen

Redactie 8 okt 2017 Entertainment

Je kan natuurlijk altijd op zondagmiddag op je luie reet met een zak chips en een blikje bier voor de tv gaan hangen, soms moeten er ook gewerkt worden. De handen uit de mouwen. Daar ben je immers man voor. De tuin heeft altijd aandacht nodig. Of je nou een immense vijver hebt liggen of een gazonnetje waar de grasmat van Camp Nou nog een puntje aan kan zuigen, tips zijn altijd handig. Wij geven je de om de beste Rob of Nico in jezelf naar boven te halen.

1. Maak een plan
Wat wil je met je tuin. Wil je een florerend bloemenspektakel of een strakke grasmat met een paar mooie planten? Waar ga je je terras installeren? Maak een plan de campagne. Via tuinmeubelen.nl kun je al je gear heel makkelijk in huis halen.

2. Zorg voor gereedschap
Een timmerman gaat ook niet zonder hamer van huis toch? Zorg dat je een paar essentials in huis haalt. Denk aan een schep, een hark een kruiwagen, heggenschaar, snoeizaag, gieter en een schoffel.

3. Weg met onkruid!
Niks lekkerder dan een koud biertje na een middagje hersenloos onkruid verwijderen. Onkruid moet je altijd verwijderen, in welke vorm dan ook. Letterlijk of figuurlijk. Het resultaat wordt er al-tijd beter op.

4. Plantenbakken
Je vrouw mag ze best uitzoeken, maar haal die plantenbakken in huis. Je tuin gaat er spontaan veel verzorgder uit van zien. Alsof je een vrouw die net wakker is onder de douche zet en er make-up op smeert. Makkelijk te onderhouden bovendien.

Foto: Pixabay

Reageer op artikel:
4 tips om de beste tuinierder in jezelf naar boven te halen
Sluiten