Win een VIP-arrangement van KTM voor de TT van Assen!

Redactie 21 jun 2017 Machines

Van de sportwedstrijden die jaarlijks in ons land worden georganiseerd is de TT van Assen misschien wel de allervetste. Het is gewoon een van die dingen die je ooit in je leven bezocht moet hebben. Als je er dan toch een keer heengaat, dan maar als VIP, toch?

In samenwerking met KTM geven wij een VIP-arrangement voor twee personen weg voor de 87e editie van de TT. Eten, drinken en topplekken gegarandeerd. En dan mag je ook nog even in de paddock de aroma van benzine opsnuiven en krijg je een kijkje in de garage van het KTM Moto3 team.

Spullen zijn leuk en aardig, maar in het leven gaat het om ervaringen. Dat zijn verhalen die je later tegen je kinderen kunt vertellen. Dit is zo’n ervaring die je nooit meer gaat vergeten.

Je gaat de race zien van de Moto3, van de Moto2 en natuurlijk de eindbazen van MotoGP. KTM doet aan alle drie de races mee, dus niet alleen de tribunes, maar ook het circuit kleurt oranje. Oranje boven! Naast de KTM-coureurs ga je ook legendarische coureurs als Dani Pedrosa, Marc Marquez, Valentino Rossi zien. Verder kun je Nederlands supertalent Bo Bendsneyder van het KTM Moto 3 team nog effe de hand schudden. Dit is een gruwelijke prijsvraag!

Winnen?
In samenwerking met KTM geven wij dus een zo’n VIP-arrangement voor twee personen weg. Winnen? Like de Facebookpagina van KTM Nederland en geef antwoord op de volgende vraag:

Vraag: Uit welk land is KTM afkomstig?

Geef antwoord in de comments op Facebook. Een extra reden waarom je dit graag wilt winnen is altijd welkom. Winnaar wordt donderdag 22 juni bekend gemaakt. Succes!

Reageer op artikel:
Win een VIP-arrangement van KTM voor de TT van Assen!
Sluiten