Wrede actiefilm Triple Frontier vanaf volgende week te zien op Netflix

redactie 7 mrt 2019 Entertainment

Zin in een keiharde actiefilm? Dan mag je Triple Frontier niet missen. In deze film neemt een groep oorlogsveteranen het op tegen een drugkartel. Met namen als Ben Affleck, Oscar Isaac (Star Wars) en Pedro Pascal (Narcos) trekt Netflix de portemonnee voor deze mannenfilm.

Triple Frontier is nu al in een paar bioscopen te zien, maar vanaf 13 maart staat het op Netflix. De regie is in handen van J.C. Chandor die met zijn film A Most Violent Year ook al werd genomineerd voor een Golden Globe. Charles Roven was ook werkzaam als producer en hem kennen we van The Dark Knight trilogie.

Het plot

De veteranen hebben allemaal geen cent te makken en zitten bijvoorbeeld met hoge ziektekosten. Ze zijn verbitterd want na jarenlang voor hun land gevochten te hebben, zitten ze nu dus zonder geld. Daarom besluiten ze nog één laatste missie te doen, maar dan voor zichzelf. De crew gaat namelijk de leider van een drugkartel beroven. Wat volgt is een doldwaze film met explosies, geweerschoten en teamwork van de mannen. Ze staan er alleen voor waardoor het ouderwets billenknijpen wordt.

Trailers

Netflix heeft inmiddels twee trailers online gegooid, deze kan je hieronder checken en weten de hype in ieder geval goed aan te wakkeren. Is dit de eerste kanshebber voor actiefilm van het jaar 2019?

Trainen met special forces

De cast van de film heeft zich bovendien goed voorbereid op deze film. Zo hebben ze getraind met special forces om te begrijpen hoe het is om uitgezonden te worden naar oorlogsgebied. De acteurs leggen dit ook kort uit in een interview aan IGN:

Reageer op artikel:
Wrede actiefilm Triple Frontier vanaf volgende week te zien op Netflix
Sluiten