TrickPics laat jou de beste naaktfoto’s maken

Redactie 19 apr 2017 Entertainment

Een naaktfoto is altijd riskant. Hoewel je de ontvanger er waarschijnlijk zeer blij mee maakt, gaat het vaak mis en wordt de foto verspreid over het internet en zien veel meer mensen jou in geboortegewaad dan oorspronkelijk de bedoeling was.

Realitytvgifs GIF - Find & Share on GIPHY

Tips als nooit je hoofd op de foto zetten en stuur hem niet door, zijn natuurlijk goed bedoeld, maar werken niet. Er is duidelijk behoefte aan veilig naaktplaatjes te laten zien en sturen zonder dat er ophef over ontstaat.

Pornhub snapt die behoefte volledig, zij weten als geen ander dat het naakte lichaam pure kunst is die gezien mag worden. De internetgigant besloot in actie te komen en een app te ontwikkelen die je in staat stelt naakt te laten zien op het web zonder dat jaloers of preutse geesten commentaar kunnen leveren.

De app TrickPics is baanbrekend te noemen. Neem een naaktfoto en voeg animaties toe aan lichaamsdelen die niet op sociale media getoond mogen worden. Zo omzeil je met speels gemak de gedateerde gebruikersvoorwaarden die deze netwerken hanteren.

Stuur dickpics naar je scharrel en wees niet bang als ze uitlekken wanneer je ze bewerkt hebt met TrickPics, het zijn ware kunstwerken. Trickpics is nu verkrijgbaar in de Appstore en Google Play. Pornhub is wederom een onmisbare schakel in ons leven!

 

Reageer op artikel:
TrickPics laat jou de beste naaktfoto’s maken
Sluiten