Transform Races is nieuwe toffe modus voor GTA Online

Redactie 9 okt 2017 Entertainment

Dat GTA Online, de onlinemodus van GTA 5, nog altijd veel gespeeld wordt is geen geheim. Een paar jaar na de release brengt ontwikkelaar Rockstar Games nog altijd nieuwe uitbreidingen uit. En als we lezen wat de nieuwste uitbreiding, Transform Races, gaat doen, snappen we waarom het spel nog altijd zoveel gespeeld wordt.

Transform Races is een racemodus, waarbij verschillende disciplines aan elkaar worden gekoppeld. Dat betekent dat je een race kan beginnen in een sportwagen, maar eindigt in een vliegtuig. Onderweg zijn er namelijk diverse portalen die er voor zorgen dat je van voertuig wisselt. Zodoende moet de winnaar van de Transform Races echt van alle markten thuis zijn. De ontwikkelaar belooft dat de nieuwe update voor het einde van de maand uitkomt. Niet veel later daarna moet er een nieuwe update komen, die het voor spelers mogelijk moet maken om zelf een eigen Transform Races in elkaar te flansen en te delen met de rest van de community.

Dat is niet de enige update die Rockstar in het verschiet heeft. Zo komen er binnenkort een aantal nieuwe voertuigen, bestaande uit twee luxueuze racewagens en een nieuwe gevechtshelikopter. Ook wordt er gewerkt aan een tweetal nieuwe modus voor de Adversary Modes. Ten eerste heb je Condemned, waarbij één speler een soort van virus heeft en er pas vanaf komt wanneer hij iemand anders neerschiet. De timer van het virus loopt af als een tikkende tijdbom, waarbij het zaak is om het virus niet te hebben als hij afgaat. En er is een modus waarbij je dogfights in de lucht kunt afspelen. Wanneer deze content uitkomt is nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Transform Races is nieuwe toffe modus voor GTA Online
Sluiten