Trailer: de boys van Entourage are back

koen 24 dec 2014 Entertainment

The boys are back in town. Ditmaal niet in een serie maar in een film en ze zijn er allemaal weer bij. Vince, E, Drama, Turtle en flinke eindbaas Ari Gold gaan schitteren in Entourage Movie. Als de film ook maar de helft zo gruwelijk vet wordt als de serie zijn wij al verkocht.

De serie liep een paar jaar geleden ten einde en de belofte was dat er nog wel een film zou komen en die komt er dus. Net als bij de serie wordt ook de film geproduceerd door Mark Wahlberg.

Nu rijst de vraag welke über lekkere chicks we kunnen verwachten in de film. Entourage staat toch wel bekend om haar vrouwelijke schoon. Goed nieuws gasten. Emmanuelle Chriqui a.k.a Sloan komt sowieso weer terug. Daar zijn we heel blij. Maarrr, het mooie moet nog komen. Niemand minder dan Emily Ratajkowski zal een rol gaan spelen in Entourage Movie. Of het een grote rol is weten wij niet maar dat maakt niet uit. Het feit dat ze een rol heeft is al genoeg reden om naar de bioscoop te gaan.

In Nederland kunnen we de film waarschijnlijk in juni 2015 verwachten. We moeten dus nog even geduld hebben. Om jullie vast een beetje warm te maken staat er een dikke trailer voor jullie klaar.

Reageer op artikel:
Trailer: de boys van Entourage are back
Sluiten