Flinke dosis nostalgie met nieuwe trailer Crash Team Racing

redactie 27 mrt 2019 Entertainment

Toen de platformers van Crash Bandicoot een remaster kregen in de vorm van de N. Sane trilogy vroegen veel mensen zich af waar Crash Team Racing bleef. Die gebeden zijn inmiddels verhoord, vanaf 21 juni komt de game namelijk uit op zowel de Switch, Xbox One en PS4. Bovendien werd deze week ook de nieuwste trailer gepresenteerd tijdens de Playstation State of Play livestream.

De game zal alle dertien van de originele tracks bevatten. Daarnaast wordt er een battle arena mode toegevoegd die in de latere game “Crash Nitro Kart” op de PS2 zat. Alles wordt bovendien keurig in HD overgezet, waardoor het er ontzettend slick uitziet. Vanaf nu hoef je niet meer jaloers te zijn op de Nintendo Switch gamers met hun Mario Kart, want deze game lijkt minstens van hetzelfde niveau te zijn.

Exclusieve content PS4

De dagen dat Crash Bandicoot exclusief te spelen was op de Playstation zijn dus voorbij. De game komt uit op alle consoles, maar de PS4-bezitters krijgen wel wat bonusmateriaal. Dit zal bestaan uit wat exclusieve karts en skins en één track die alleen speelbaar is op de PS4. Natuurlijk zal je ditmaal ook online kunnen karten. De game zal 40 euro kosten voor de basic-versie en 60 euro voor Nitros Oxide editie.

Reageer op artikel:
Flinke dosis nostalgie met nieuwe trailer Crash Team Racing
Sluiten