Off-road skateboarden voor gevorderden: de nieuwe Track 1

Redactie 21 nov 2017 Machines

Op een skateboard staan, terwijl je met 20 kilometer per uur over zand, sneeuw en obstakels heen crosst. Deze Off-road ervaring is weer eens even wat anders als je dagelijkse rondje in het skatepark. Met het ongeveer 27 kilo wegende skateboard van Flux Design Co, is het nu mogelijk om op alle elementen te trotseren. Dit monster genaamd Track 1, wordt ook wel de tank onder de skateboards genoemd. Check de video en je begrijpt wel waarom.

Voor de minder ervaren skaters onder ons: met iedereen is rekening gehouden. Het stuur is een los onderdeel die je, wanneer nodig, op het bord klikt waardoor je skateboard iets wegkrijgt van een step. Ideaal. Zorg er wel voor dat je hem voldoende oplaadt. Na zo’n drie uur aan het zuurstof kan dit beest er weer tegenaan. Beetje lullig als je midden op de Veluwe staat met een lege accu.

Track 1

Inspiratieloos voor het verzinnen van kerstboom cadeautjes? Voor een kleine €3000 euro ligt ‘ie bij jou onder de boom. Zie jij dat bedrag toch niet zo zitten? Niet getreurd. De eerste zeven skateboards verkoopt Flux Design co. namelijk voor duizend euro goedkoper. Kijk, dat zijn nou nog eens kortingen.

Track 1

 

Foto’s: Flux Design Co

Reageer op artikel:
Off-road skateboarden voor gevorderden: de nieuwe Track 1
Sluiten