Australische visser staat voor de touwtrek uitdaging van zijn leven

Redactie 20 mei 2017 Entertainment

Touwtrekken was vroeger best lachen om te doen. Als je één van de sterkere was tenminste maar we gaan er voor het gemak vanuit dat iedereen van jullie dat was. Op oudere leeftijd verandert je touwtrek tegenstander al snel van een medemens naar een hond met zo’n dik touw in zijn bek. In Australië gaan ze uiteraard weer een stapje verder.

Deze Australische vent zat lekker een middagje te vissen toen hij plots voor de grootste en spannendste touwtrek uitdaging van zijn leven stond. Geen mens, geen hond, nee nee. Dat is te simpel voor Australië. Een big ass haai heeft het op zijn visnet voorzien en de man gaat zonder angst de uitdaging aan en geeft hem zelfs nog een tikkie op z’n neus.

sharks are assholes and dad doesnt like them very much EDIT: dad loves sharks, it was all a good laugh, the shark was not hurt at all, thanks. Disclaimer: This video is exclusively managed by Caters News. To license or use in a commercial player please contact video@catersnews.com or aus@catersnews.com call +44 (0)121 616 1100 / +61 (0)2 8068 4248

A post shared by ニコラス (@nicwilks) on

Reageer op artikel:
Australische visser staat voor de touwtrek uitdaging van zijn leven
Sluiten