Tour de France bordspel brengt de wielerwedstrijd naar jouw huiskamer

Redactie 1 jul 2017 Entertainment

De tour wacht op niemand! In het spannende en gloednieuwe Tour de France bordspel voer je je eigen driekoppige wielerploeg aan. Speel secondekaarten slim uit, ontwijk valpartijen, pak het windvoordeel, sprint als eerste naar de eindstreep en versla de andere ploegen. Vergeet niet, de laatste groep die binnenkomt gaat met de bus mee! Het Tour de France bordspel is verkrijgbaar vanaf 1 juni en is een must-play voor iedere fiets- en bordspelliefhebber.

Op 1 juni bracht Just Games het, door Hulst Games ontwikkelde, Tour de France bordspel uit, waarmee je de spanning van de klassieke wielerwedstrijd in je eigen huiskamer kunt beleven. In dit sportieve spel moet je de juiste keuzes maken om de meeste punten in het klassement te verdienen. Laat een tegenstander op kop fietsen en maak gebruik van het windvoordeel, maar pas op voor onverwachte gebeurtenissen als een overstekende geit of onsympathiek gedrag van de andere ploegleiders. Laat je aanmoedigen door het publiek en scoor bonificatiepunten om in het tussenklassement de felbegeerde gele trui te bemachtigen én te behouden. Heb jij de langste adem?

TourDeFrance-Retail_3D
Het Tour de France bordspel wordt gespeeld in dynamische rondes, waarbij spelers elkaar continu afwisselen in het aanvoeren van het peloton. Zorg ervoor dat je scherp blijft, want één stuurfout of verkeerde inschatting kan leiden tot een flinke valpartij en kostbaar tijdsverlies. Het dubbele speelbord bestaat uit een vlakke etappe en een bergetappe voor extra lang speelplezier. Speel je secondekaarten tactisch uit en leid je driekoppige wielerploeg via de slimste route naar de finish.

Zit je de dagen af te tellen tot de tour op 1 juli weer begint? Schiet dan zelf alvast uit de startblokken met dit toffe spel!

TourDeFrance-Retail-spelopzet_3D
Reageer op artikel:
Tour de France bordspel brengt de wielerwedstrijd naar jouw huiskamer
Sluiten