Tosti kaas met ketchup-chips is het beste idee ooit van Lays

Redactie 30 mei 2018 Entertainment

Paprika chips, Cheese onion, Oven Backed, Patatje Joppie, er zijn wel tientallen smaken chips. Niets is heerlijker dan die knapperige zoutpatatjes in je giechel duwen. Naast het eten van zoveel mogelijk chips, komt daar ook onze tostiverslaving. Voeg deze twee samen en je hebt de gouden combinatie.

Een avondje bankhangen voor de tv met je favoriete film of serie zonder chips is als een tosti zonder kaas. Kunnen we je vandaag blij maken dat er een oplossing voor dit probleem komt. Hatsee, zie daar Tosti kaas met ketchup- chips.

Gat in de markt

Scheelt ook weer een hoop gedoe. Want niet is kutter dan geen zin hebben om je tosti te bereiden. Kaas snijden, op je brood leggen, in het tostiapparaat doen, je kent het wel. Om deze hele fase te skippen heeft Lays dan ook eindelijk een gat in de markt gevonden. Nu kun je dus echt in stijl een avondje zuipen met je vrienden afsluiten met de tosti-chips. Of ben je meer van een pittig avondje?

Canada

Je hebt de zakken vast nog niet in de schappen zien liggen. Klopt. We moeten je dan ook iets opbiechten. Deze chipssmaak is alleen te koop in Canada. Een goede reden dus om te verhuizen naar de noorderburen van Trump. Maar hé, niet getreurd. Je weet dat Lays elk jaar een wedstrijd houdt wie de lekkerste chipssmaak kan verzinnen. Doe een gok en zendt kaastosti met ketchup-chips in. Is toch vele malen beter dan Patatje Joppie?

Chips Come GIF - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
Tosti kaas met ketchup-chips is het beste idee ooit van Lays
Sluiten