Hier een lijstje met de beste tips voor een avondje Netflix

redactie 13 apr 2019 Entertainment

Het is iedere maand weer een groot vraagteken bij velen. Staat er weer wat leuks op Netflix? Welke Netflix-serie of filmreeks moeten we nu volgen?  Wij hebben speciaal voor jullie even de tijd genomen om een filmlijst te maken die varieert van comedy en actie tot animatie en fantasie. Voor ieder wat wils. Lief, hè?

Jurassic Park Trilogy

Jurassic Park is en blijft een klassieker. Door de gigantische dino’s en spannende plots zit je gegarandeerd op het puntje van je stoel. Deel één tot en met drie is momenteel te streamen. Dat wordt lekker smullen.

Jurassic Park

Baywatch

Gebaseerd op de jaren ’90-serie met David Hasselhof. Deze film is echter iets meer gefocust op de humor. Met in de hoofdrol onder andere Dwayne Johnson en Zack Effron is dit een komedie die je het beste kunt kijken voor simpel vermaak.

Baywatch

Triple Frontier

Triple Frontier is de Netflix-exclusive met Ben Afflec in de hoofdrol. Een spannende film over een groep ex-special forces, die besluiten een heist in gang te zetten. We willen niets verklappen, maar het zit in ieder geval het vol met actie en mind-fuckend verraad. Zeker de moeite waard.

Fantastic Beast

Terwijl de die-hard Harry Potter fans zitten te popelen om een nieuwe film in de reeks, moesten ze het doen met Fantastic Beasts And Where To Find Them. Niet bepaald een straf, want de film is vermakelijk voor jong en oud. De special effects zijn goed gemaakt en enkele referrenties naar de originele filmreeks zijn onmisbaar. Even wat lekkere magie of Da-Flixa

Johnny English één & Reborn

Rowan Atkinson is de meester van de gezichtsexpressie. Bekend van Mr.Bean is hij met zijn droge Britse accent de perfecte loser in de Johnny English-filmreeks. Even verstand op nul en lach je dubbel met deze briljante komedie.

Ghost in the Shell

Ghost in the Shell is gebaseerd op de Manga film uit de jaren ’90. De film met Scarlet Johanson in de hoofdrol speelt zich af in een hyper-moderne cyberpunk wereld, waarbij mechanische androides het opnemen tegen corruptie. Effe wat anders dan een cliché roman.

The Hangover

Wat valt er nog uit te leggen over dit heerlijke zooitje ongeregeld. Een groep gasten die zoveel gezopen hebben dat ze geen idee hebben hoe ze beland zijn in een hotelkamer met een tijger van Mike Tyson, een ongewenste tattoo, een verloren tand en een baby. Ow, en een van de gasten komt te laat voor zijn bruiloft. Hoe nu verder? Je komt er achter in deze hilarische komedie.

The Dark Knight

Het tweede deel van Christoffer Nolan Batman reeks, is misschien wel een van de beste films uit de heldenfilmhistorie. Mocht je dit deel nog niet gezien hebben dan loop je flink achter. Al heb je weinig met DC, je kunt deze film wel waarderen voor zijn actie, kwaliteit en het goed geschreven verhaal.

Baby Drive

Deze actie-komedie gaat over een kerel die overdreven goed achter het stuur is. Hij is gek op muziek en werkt ook nog voor een werkgever die criminele heists organiseert. Snelheid, humor eb een flinke cast aan grote namen in Hollywood. Onmisbaar.

Reageer op artikel:
Hier een lijstje met de beste tips voor een avondje Netflix
Sluiten