Wordt Tom Hardy de nieuwe Wolverine?

Redactie 19 dec 2017 Entertainment

Nu Hugh Jackman heeft besloten zijn vlijmscherpe klauwen aan de wilgen te hangen, blijft de brandende vraag over wie de iconische rol van Wolverine overneemt. In een tijd dat sequels, remakes, spin-offs en reboots aan de orde van de dag zijn in Hollywood, kunnen we bijna met zekerheid zeggen dat Logan niet de laatste film is geweest waar Wolverine in verschijnt. Aan iemand de moeilijke taak om de harige anti-held op te volgen. Maar wie?

Sinds het nieuws kwam dat de tijd van Hugh erop zat en de bom dat Disney nu 21 Century Fox heeft gekocht, gonst het van de geruchten over wie de rol op zich zal nemen. Maar ondanks de wilde geruchten in filmland is badass Tom Hardy de duidelijke favoriet. Volgens de bookies is de acteur 3/1 favoriet om de volgende ster te zijn die de harige rol op zich neemt.

Hardy heeft al laten zien dat hij de superheld-films van het astronomische grote geld aankan. Niet alleen heeft hij zijn brute klasse getoond als slechterik Bane in de Batman-film The Dark Knight Rises, hij is nu ook gecast in Sony’s Venom. Bovendien zijn andere serieuze badass rollen als Alfie Solomons in Peaky Blinders op zijn lijf geschreven. Een briljant stukje acteerwerk die zo goed was dat er zelfs geruchten opgaan dat hij zijn eigen spin-off-serie verdient.

Wolverine

De release van Logan eerder dit jaar ging de historie van Hollywood in als de laatste keer dat Hugh Jackman de rol van Wolverine zou spelen. Al blijven we stiekem hopen op meer. De rol van onsterfelijke wolfmutant met dodelijke klauwen die hij zeventien jaar lang had gespeeld in negen films. Dat is nog eens toewijding en rolinleving. Maar waar een einde komt aan ware legendes, worden nieuwe helden geboren. En er zijn al mensen die het helemaal zien gebeuren. Deze Twitter-gebruiker deelt een ongelooflijke fan-art van de opnieuw verbeelde Wolverine.

Foto: Jimmy Vong

Reageer op artikel:
Wordt Tom Hardy de nieuwe Wolverine?
Sluiten