Tom Hardy haalde inspiratie uit Conor McGregor voor hoofdrol in Venom

redactie 2 okt 2018 Entertainment

Die gekke Tom Hardy toch. Voor zijn dubbelrolletje in Ruben Fleischers Venom liet hij zich inspireren door wel een hele gekke combinatie van mensen. Ah, ja het is natuurlijk heel belangrijk om je rol tot in de puntjes voor te bereiden toch.

Tom Hardy kroop voor de film in de rol van antiheld Venom, oftewel journalist Eddie Brock. Het personage deed hem aan drie specifieke mensjes denken, namelijk acteerlegende Woody Allen, MMA-vechter Conor McGregor en rapper Redman. Waarom ook niet. Terwijl hij het script las legde hij uit welke specifieke eigenschappen: ”Woody Allen’s tortured neurosis and all the humor that can come from that. Conor McGregor—the überviolence but not all the talking. And Redman—out of control, living rent-free in his head.”

Hij deed die onthullingen nog niet, toen Sony hem vroeg voor de rol. Dat is heel verstandig, want je wilt natuurlijk niet geweigerd worden en zo. Dat hadden wij ook jammer gevonden. Dat Hardy wel vaker zijn inspiratie uit random-figuren haalt, steekt hij niet onder stoelen of banken. Voor zijn rol als Al Capone in Fonzo werd hij geïnspireerd door niemand minder dan Bugs Bunny. Whuttt.

De film Venom is dé superheldenfilm van dit moment. De film is gebaseerd op het gelijknamige personage uit Marvel stripboekjes. Venom is vanaf 4 oktober te zien op het witte doek.

Indiewire

Reageer op artikel:
Tom Hardy haalde inspiratie uit Conor McGregor voor hoofdrol in Venom
Sluiten